muzyka, sport i nicnierobienie to nasze natchnienie xPP
Słowa Pawła Mywasa w "Pod Gradobiciem Pytań" mówią same za siebie - piłka nożna wdanie klubowe ^^ czyli liga polska i inne ligi w jednym temacie no więc zaczynamy od prostego stwierdzenia: polskie drużyny w europejskich pucharach
Moderator
Szkoda słów na to co pokazują polskie drużyny w europejskich pucharach. Wisła odpadła, Legia zremisowała, Polonia(pierdoły) przegrała. Jedynie Lech wygrał, ale to i tak nie jest zaskoczenie jak się gra ze słabym zespołem. Żal.
nuum... odnoszę czasami wrażenie że nasza liga jest tak "mocna" że miałaby problemy z trzecią ligą południowego Zimbabwe. Btw. zauważyłam że i nasza liga wystartowała (jak zwykle z opóźnieniem).
Adept
Brawo dla Legii : Legia 4-0 Zagłebie bardzo udany poczatek sezonu dla Poloni rowniez : Polonia WWA 0-4 Korona oby tak dalej Polonia Ciesze sie ze na tym forum zaczeto uwzgledniac moje upodobania sportowe
niestety polonistom 5 hymnów autorstwa Ich Troje nie sprzyja xD mam nadzieję że zapuszczą w tygodniu powtórkę z meczu Legii
Adept
Napewno bedzie na Canale + Sport meczu mozesz spodziewac sie rano
ale ja rano śpięęęę !!! xD (w zasadzie na upartego to można powiedzieć że śpię cały czas ) chyba sprawdze w programie i zroię coś czegbo nie robiłam od kwietnia: nastawię budzik